Sluisweg 4
3238LE
ZWARTEWAAL
tel. 0181-661196

Afgelopen zaterdag werd de nederlaagserie door Fortuna Be Quick voortgezet in Zwartewaal bij het voormalige SOV Hollemare.
Gedurende de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. De spaarzame doelrijpe kansen werden door enerzijds Jesse Langendoen en aan de overzijde Jacco Vink niet benut. Totdat de verdediging van de bezoekers vijf minuten voor rust gruwelijk in de fout ging en Santino Langendoen simpel 1-0 kon laten aantekenen.

Na de onderbreking veranderde er vooralsnog weinig aan het spelbeeld. Tien minuten na de thee zag de defensie van de fusieclub er opnieuw niet goed uit en profiteerde Joël Kroon: 2-0. Een kwartier voor tijd ontbrak het de formatie van trainer Jeroen van der Horst aan geluk toen Robin Verhoeven ontsnapte aan de aandacht van Rhafotsky Godoy en Zwartewaal-doelman Ruben Verhagen zijn inzet vervolgens via de paal naast zag gaan. Dat bleek het uiteindelijke breekpunt, want in de resterende tijd leek het wel open huis en passeerden Savi Merino en Max van Rij doelman Bryan Huijzers nog tweemaal: 4-0.