Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Afgelopen zaterdag eindigde het slappe afgietsel, van wat vroeger een spetterende streekderby werd genoemd, tussen ZBVH en Fortuna Be Quick in een 2-0 zege voor de thuisploeg.
Na een gezapig eerste half uur, met ZBVH als minst slechte ploeg, werd de partij binnen enkele minuten beslist. Eerst werd Jimmy Andeweg binnen het strafschopgebied onnodig door verdediger Nick van Prooijen over de knie gelegd en de toegekende strafschop benut door Marvin van der Meijde: 1-0. Even later eiste het abominabel slechte veld zijn tol toen de bal via één van de vele oneffenheden en de voet van een Fortuna Be Quick-verdediger achter doelman Bryan Huijzers verdween: 2-0.

Na de thee kreeg ZBVH-keeper Sven van den Hoogen het drukker, maar hoewel hij evenals in de eerste helft een keer werd verslagen had dit geen gevolgen, aangezien beide treffers van de bezoekers werden geannuleerd.