Wedstrijdverslag Fortuna Be Quick 1 - NBSVV 1 (vr)

Molendijk 31
3265AB
PIERSHIL
tel. 0186-691888

Afgelopen dinsdag eindigde de oefenwedstrijd tegen buur NBSVV onder het Piershilse kunstlicht in een 2-1 zege voor de gastheren. Na een kwartier stelde Roy van Taanom Thomas van Peperstraten in staat om van grote afstand de score te openen: 1-0. Gedurende de hele eerste helft had de formatie van trainer Pascal Hoek een optisch veldoverwicht, maar dat kwam niet in de score tot uitdrukking.

Vier minuten na de thee passeerde Thijs Moree namens NBSVV invaller-doelman Robin Roest op fortuinlijke wijze van dichtbij: 1-1. Aan beide zijden werden de nodige scoringsmogelijkheden gemorst alvorens Jacco Vink uit een hoekschop van Thomas Gennissen in de 80ste minuut de thuisclub opnieuw aan de leiding bracht, 2-1. NBSVV-doelman Miquel ten Hove voorkwam in de slotfase een grotere achterstand door een afstandsschot van Dylan de Vroed via zijn vingertoppen en de lat te pareren.